MEDLEMMER - KORTBESKRIVELSE

Ann Elise Albertsen (f. 1977)

Ann Elise er utdannet fra Høyskolen i Oslo (PPU drama og teaterkommunikasjon) og Dalhousie University (Bachelor i teater, med honours i skuespillteknikk), Canada. Hun jobber som sceneinstruktør for Nordland Fylkeskommune, samt som frilansregissør, produsent, manusforfatter og teaterlærer.
Bosted: Mosjøen, Vefsn
Mobil: 46818849
E-post: ann.elise.albertsen@gmail.com

Tor-Helge Allern (f. 1954)

Tor-Helge er utdannet allmennlærer fra Høgskolen i Bodø, har mellomfag i idrett fra Norges Idrettshøgskole, drama årsstudium fra Høgskolen i Bergen, hovedfag (1991) og doktorgrad (2003) fra NTNU. Han arbeider som 1. amanuensis i drama ved Høgskolen i Nesna, der han også utfører forsknings- og utviklingsarbeid i grunnskolen. Tor-Helge er styreleder for Kultur- og teaterverkstedet Fyret i Sandnessjøen, og deltar som skuespiller og prosjektleder.
Bosted: Sandnessjøen, Alstahaug
Mobil: 41666003
E-post: tha@hinesna.no
Hjemmeside: dramapedagog.no

Hazel Eilertsen (f. 1971)

Utdannet sanger og sangpedagog ved Griegakademiet i Bergen, videreutdanning i sang, musikkdramatikk og arrangering/komponering ved Musikkonservatoriet i Trondheim. Er for tiden ansatt i Trondheim Symfoniorkesters Vokalensemble, tilknyttet Trondheim Kulturskole og jobber ellers frilans som sanger, kordirigent og arrangør/komponist.
Bosted: Trondheim
Mobil: 92068157
E-post: hazeleilertsen@gmail.com

Kari Elfstedt

Kari er billedkunstner/tekstilkunstner med utstillinger og utsmykkingsoppdrag og har sin utdanning fra Statens Håndverks- og Kunstindustriskole. Hun fikk diplom i 1972 i kostyme/scenografi, og hun har etterutdanning fra Kunsthøgskolen i Bergen i Skapende kuratorpraksis. Kari jobber som frilans scenograf/kostymedesigner med teater og film og har vært kostymedesigner på 20 norske spillefilmer.
Bosted: Sandnessjøen
Tlf. 911 48 070
E-post: karielf@online.no
www.karielfstedt.com

Ingrid Hansen Elstad

Ingrid er utdannet fra Høgskolen i Nesna (praktisk og estetisk faglærerutdanning med fordypning i drama) og NTNU (Mastergrad i drama og teater), Trondheim. Hun jobber som lektor i drama ved Polarsirkelen videregående skole, Mo i Rana.
Bosted: Mo i Rana
Mobil: 41518944
E-post: ingridelstad@hotmail.com

Tordis Landvik (f.1954)

Tordis har ex.phil og teatervitenskap mellomfag fra Universitetet i Oslo, historie grunnfag m/nord-norsk historie fra distriktshøyskolen i Bodø, medievitenskap I og II fra Distriktshøgskolen i Volda og hovedfag drama/teater fra NTNU. Hun jobber som høgskolelektor i drama & teater ved Høgskolen i Nesna og har siden 1980 arbeidet på heltid med teater i landsdelen, fortrinnsvis som instruktør, men også produsent og teaterpedagog.

Bosted : Mosjøen
Mobil : 45 27 42 92
E-post : tl@hinesna.no

Linda Mathisen (f. 1978)

Linda er utdannet skuespiller fra NISS (Nordisk Institutt for Scene og Studio) i Oslo. Hun debuterte i Kirsebærhaven av Tsjekhov i regi av Stein Winge på Nationaltheatret i 2003 og spilte i Eit draumspel av Strindberg på Det Norske Teateret i 2004. Siden har hun vært ansatt ved Nordland Teater. Linda er en av to skuespillere i friteatergruppen Brigante Teater og er instruktør og improvisatør i Improverket.

Bosted : Mo i Rana
Mobil : 94344987
E-post : mathisen.linda@gmail.com

Anne Meek (f. 1961)

Anne er utdannet sceneinstruktør og har satt opp stykker ved Den Nationale Scene, Hålogaland teater og Nordland teater. Hun er ansatt ved HiNE, og arbeider p.t. med en doktorgrad i kulturvitenskap om kultur som stedsutviklingsstrategi. Hun jobber også med barn, unge og flerkulturelle på kultur og teaterverkstedet FYRET i Sandnessjøen.

Bosted : Sandnessjøen,
Mobil : 99558622
E-post : ann@hinesna.no
Web : fyret.org

Anne Sofie Mentzen (f.1972)

Anne Sofie er musikkutdanning fra UNIT, UIB og Høgskolen i Agder (musikkonservatoriet). Jobber som rektor ved Kulturskolen for AlLe, samt freelance sanger. Tidligere korsanger ved Den Norske Opera og Ballett.

Bosted : Alstahaug kommune
Mobil : 97119916
E-post : sofie.mentzen@gmail.com

Vibeke Emilie Steinsholm (F. 1964)

Vibeke er utdannet tekstilkunstner ved Kunsthøgskolen i Bergen. Hun er Can mag. fra Universitetet i Trondheim med fagkretsen antropologi og historie, har grunnfag billedvev/ form/ farge fra Statens lærerhøgskole i forming Oslo. Siden 2000 har hun jobbet som frilanskunstner innen sjangrene relasjonell kunst og performance og har jobbet mye inn mot lokalsamfunn i Nord-Norge med kunstprosjekter av ulike formater som involverer lokalbefolkningen. Vibeke jobber ofte tverrfaglig sammen med andre kunstnere.

Bosted : Brønnøysund
Mobil : 90753707
E-post : viems@online.no

Hilde Stensland (f. 1981)

Hilde er utdannet ved skuespiller fra Hint (Høgskolen i Nord Trøndelag) i 2009.  Etter endt dramalinje på videregående i Mo i Rana jobbet hun på Nordland Teater i 2 år, men fikk sin profesjonelle debut der med stykket "Affæren" i 2011. Hilde har også jobbet som dramalærer. Hun er medlem av Improverket og er en av to skuespillere i friteatergruppa Brigante Teater.

Bosted : Mo i Rana
Mobil : 46695914
E-post : hilde.stensland@gmail.com

Marte Engelsen Strandbakken (f. 1981)

Marte er utdannet fra Høgskolen i Nesna (PPU, Bachelor i drama og musikk) og Høgskolen i Bodø (Kulturkunnskap). Hun jobber i kulturskolen i Alstahaug og Leirfjord, fortrinnsvis som instruktør på kultur- og teaterverkstedet Fyret. Hun holder også kurs i musikk og drama i barnehager.

Bosted : Leirfjord
Mobil : 41161552
E-post : hinemarte@yahoo.no

Eline Sundal (f.1976)

Eline er utdannet musiker og cellist fra Griegakademiet i Bergen og Guildhall school of Music and Drama i London. Etter endte studier i 2004 har hun arbeidet som frilansmusiker, pedagog og scenekunstformidler i ulike format og med varierte ensembler. Hun har bred kompetanse, blant annet innen improvisasjon, noe hun også arbeider med innen ulike sjangere og sceneformat.

Bosted : Bergen, Hordaland - Christinegård 43, 5037 Bergen
E-post : elinesundal@gmail.com
Web : www.celista.no